Ce este Oastea Domnului?

Oastea Domnului este o inspirație și o creație spirituală care a venit pe de-a-ntregul de la Domnul de sus.

Oastea Domnului este, de la începutul ei, o minune… Un voluntariat cu luptători voluntari în toate părțile țării… Este aflarea și vestirea lui Isus cel Răstignit.

În Oastea Domnului, totul este revărsarea Duhului Sfânt. Ea este o mișcare pronunțat duhovnicească. Oastea Domnului a ieșit din suflarea Duhului Sfânt și va trai numai pana când va sta sub aceasta suflare.

În creația aceasta, Domnul a folosit un vas slab, a pus trâmbița în gura unui umil preot care a chemat sub steagul Domnului pe toți cei care, de bunăvoie, s-au hotărât să intre într-un război duhovnicesc. Inițiativa acestei mișcări este, așadar, pe de-a-ntregul, a Domnului. Cu nimeni n-am avut absolut nici o consfătuire și nici o înțelegere cu privire la aceasta mișcare. și de la nimeni n-am avut absolut nici un fel de încredințare specială pentru înființarea ei.

N-a avut aceasta lucrare nici fonduri nici subvenții. Dar a avut revărsarea Duhului Sfânt. N-am avut decât darul lui Dumnezeu și destul ne-a fost noua acest dar (2 Cor. 12, 9).

Oastea Domnului este o mărturie despre cum lucrează și azi în lume darul lui Dumnezeu, folosind vase umile și slabe.

pr. Iosif Trifa, din Ce este Oastea Domnului

 mai multe pe oasteadomnului.info

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *